Celtic beloont Rodgers voor waanzinnig seizoen

Reacties

Brendan Rodgers heeft een nieuw contract tot medio 2021 getekend als manager van Celtic, dat afgelopen weekend voor de zesde achtereenvolgende keer de Schotse competitie won.

Celtic beloont Rodgers voor waanzinnig seizoen

Het nieuwe contract is een mooie beloning voor Rodgers, die nog aan zijn eerste seizoen bezig is bij de topclub uit Glasgow. Onder de Noord-Ier zijn The Bhoys superieur in eigen land. In de competitie verloor Celtic nog niet, speelde de club in 31 wedstrijden slechts drie keer gelijk en heeft de ploeg van Rodgers een voorsprong van 23 punten op nummer twee Aberdeen. Rangers FC staat derde en kijkt tegen een kloof van 35 punten aan.

Rodgers laat tijdens een speciale persconferentie weten nog voldoende uitdaging te zien. Celtic moet Europees weer mee gaan tellen. 'Het is een makkelijke beslissing om door te gaan. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak ben ik op de juiste plek. Er is nog veel te doen en te winnen', aldus de voormalige manager bij Liverpool.

Rodgers was eerder succesvol bij Swansea City en gaf later bij in totaal 166 wedstrijden leiding aan het eerste elftal van Liverpool, waar hij in oktober 2015 moest vertrekken ten faveure van Jürgen Klopp.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.