Celta-trainer belooft na debacle beterschap tegen Ajax

Reacties

Celta de Vigo-trainer Eduardo Berizzo heeft geen idee waarom zijn ploeg zondagavond zo slecht speelde in het Primera División-duel met Villarreal (5-0). Hij hoopt op beter spel als Ajax donderdag op bezoek komt in Vigo in het kader van de Europa League.

Celta-trainer belooft na debacle beterschap tegen Ajax

Berizzo tastte in het duister over de reden van het kansloze verlies in El Madrigal. 'Dit is een onverwachte en verrassende nederlaag', zei hij in de Spaanse pers. 'Niets wees er van tevoren op dat we zo slecht zouden spelen. Het is de meest pijnlijke nederlaag die we hebben geleden sinds ik hier trainer ben.' Berizzo staat sinds 2014 aan het roer bij Celta.

Donderdag heeft Celta de kans zich te revancheren. Ajax komt dan op bezoek in Vigo in het kader van de Europa League (aftrap 19.00 uur). Berizzo: 'Er wacht ons een zware wedstrijd waarin we mentaal sterk moeten zijn. We moeten en zullen strijden voor een goed resultaat. De fans moeten weten dat dit niet meer was dan slechts één slechte wedstrijd.'

In de Europa League won Ajax zijn eerste twee wedstrijden en staat eerste in Groep G. Celta is de nummer twee met vier punten. In de Primera División staat Celta twaalfde. Na acht wedstrijden heeft de ploeg van Berizzo tien punten. Twee weken geleden werd in de competitie nog met 4-3 gewonnen van FC Barcelona. Vorig jaar werd Celta knap zesde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.