Castaignos ziet tussentijdse transfer niet zitten

Reacties

Trainer Alfred Schreuder verwacht dat de eerste selectie van FC Twente in de aanstaande transferperiode van januari niet veel veranderingen ondergaat.

Castaignos ziet tussentijdse transfer niet zitten

De club wil in 2015 nog één of twee gevestigde spelers verkopen om de financiële balans te herstellen. Een van de voetballers die een wezenlijke waarde vertegenwoordigen, Luc Castaignos, heeft al laten weten dat hij niet in januari wil worden verkocht. De 22-jarige spits is met negen competitiegoals clubtopscorer in Enschede. De laatste drie duels voor de winterstop miste hij door een oogblessure.

'Ik heb niet het idee dat een tussentijdse transfer past in de plannen van Luc', aldus Schreuder. 'Hij ontwikkelt zich dit seizoen goed en voelt zich prettig met spelers als Hakim Ziyech en Jesús Corona in zijn nabijheid. Castaignos wil eerst een goed en constant jaar bij FC Twente draaien voordat een eventueel vertrek aan de orde is.'

Tim Breukers (27) en Filip Bednarek (22) mogen in januari worden verhuurd. Rechtsback Breukers is bezig aan zijn laatste contractjaar bij FC Twente en wordt nog maar zelden opgenomen in de wedstrijdselectie. Bednarek is derde keeper achter Sonny Stevens en Nick Marsman. Hij wil voor zijn ontwikkeling meer wedstrijdervaring opdoen. Ook hij zit in zijn laatste contractjaar.

FC Twente begint komende zaterdag met de voorbereiding op de tweede seizoenhelft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.