Castaignos in beeld bij Swansea, BVB volgt Ould-Chikh

Reacties

De belangstelling voor spelers van FC Twente begint op gang te komen. Zo is de al een jaar sluimerende interesse van Swansea City voor Luc Castaignos opnieuw geïntensiveerd en is er ook interesse in Andreas Bjelland en Bilal Ould-Chikh.

Castaignos in beeld bij Swansea, BVB volgt Ould-Chikh

De 22-jarige Castaignos komt prominent voor op een lijstje van manager Garry Monk, die na het vertrek van Wilfried Bony in januari naar Manchester City nog immer op zoek is naar aanvallende versterking. Ook Bas Dost, de Nederlandse spits van VfL Wolfsburg, is op de radar van Swansea City gekomen.

Verdediger en aanvoerder Bjelland staat in de belangstelling van meerdere Bundesliga-clubs. De 26-jarig Deens international zegt na drie jaar FC Twente toe te zijn aan de volgende stap. Afgelopen zomer ketste een transfer van Bjelland naar FSV Mainz 05 af.

Borussia Dortmund
De zeventienjarige vleugelspits Ould-Chikh is de laatste weken intensief gevolgd door scouts van Borussia Dortmund. Het talent weigert zijn tot medio 2016 lopende contract in Enschede te verlengen. Om een transfersom veilig te stellen, zal FC Twente de jeugdinternational voor het verstrijken van zijn verbintenis van de hand moeten doen.

De noodlijdende club moet komende zomer voor zo'n tien miljoen euro aan spelers verkopen om zijn schuldenberg te reduceren. 'Ik ben positief gestemd dat we die transferambitie kunnen realiseren', aldus directeur Gerald van den Belt tegen Voetbal International. 'Er begint veel interesse te ontstaan voor onze spelers, met name in Duitsland en vanuit het hoogste en één na hoogste niveau van Engeland. In die competities zit momenteel ontzettend veel geld.'

Als gevolg van het nieuwe tv-contract krijgt elke Premier League-club volgend seizoen bijna 140 miljoen euro aan tv-gelden uitgekeerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.