Carvajal maakt defensieve puzzel moeilijker voor Benítez

Reacties

Dani Carvajal komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor Real Madrid. De dijbeenblessure van de rechtsback vergroot de verdedigende moeilijkheden voor trainer Rafael Benítez.

Carvajal maakt defensieve puzzel moeilijker voor Benítez

De Spaanse coach kon vanwege blessures al niet beschikken over Marcelo en Sergio Ramos. Raphaël Varane voegde zich vorige week bij het rijtje afwezige verdedigers met een hamstringkwetsuur. Het drietal kan nu hun defensieve kompaan Carvajal verwelkomen in de ziekenboeg.

De blessureproblemen maken het werk van de onder druk staande Benítez er niet makkelijker op. Op bezoek bij Eibar (2-0 winst) moest hij zondag tijdens het duel al schuiven omdat hij na het uitvallen van Carvajal met Danilo, Nacho Fernández en Pepe nog maar drie fitte verdedigers tot zijn beschikking had.  

Vleugelverdediger Álvaro Arbeloa maakt in de Copa del Rey-wedstrijd tegen Cádiz mogelijk zijn rentree na fysieke problemen. Los Galácticos gaan woensdagavond allereerst op bezoek bij de club uit de Segunda División, waarna op 16 december de return in Madrid volgt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.