Carrasco en Atlético sluiten elkaar weer in de armen

Reacties

Atlético Madrid heeft Yannick Carrasco definitief overgenomen van Dalian Yifang. De 27-jarige Belg speelde het afgelopen halfjaar al op huurbasis in Madrid.

Carrasco en Atlético sluiten elkaar weer in de armen
© Pro Shots

Carrasco speelde in de jeugd van RC Genk en AS Monaco, voordat hij in 2015 voor het eerst de overstap naar Atlético maakte. Daar was hij tweeënhalf jaar een gewaardeerde speler, zo scoorde hij onder meer in de Champions League-finale van 2016.

Begin 2018 koos hij voor de lucratieve overstap naar China. Net als Nico Gaitán en José Fonte verbond hij zich aan Dalian Yifang. Ondanks zijn vorstelijke salaris begon een terugkeer naar Europa toch te kriebelen voor Carrasco. Afgelopen winter keerde hij al op huurbasis terug naar Atlético, Yifang haalde toen Sam Larsson op bij Feyenoord als vervanger.

Nu heeft Atlético de Belg dus definitief overgenomen. Carrasco heeft een contract voor vier seizoenen getekend in Madrid. De 41-voudig Belgisch international is de tweede zomeraanwinst van Atlético. Eerder nam de club met Ivo Grbic al een tweede doelman over van NK Lokomotiva.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.