Candreva ontkent spugen naar supporters

Reacties

Aan het begin van deze maand stond Internazionale nog bovenaan in de Serie A, maar de ploeg van Luciano Spalletti is de weg even helemaal kwijt. Ook van Lazio werd zaterdag niet gewonnen (0-0).

Candreva ontkent spugen naar supporters

Inter is nu al vier competitiewedstrijden op rij zonder zege, terwijl het midweeks ook werd uitgeschakeld in het toernooi om de Coppa Italia. De spelers ogen gefrustreerd en Antonio Candreva raakte zaterdag in opspraak, toen de camera vastlegde hoe hij na een mislukte actie in de richting van de mopperende fans spuugde. Daarna liep hij al scheldend terug het veld in.

Dit stond allemaal duidelijk op beeld, maar na afloop was Candreva zich van geen kwaad bewust. 'Er zijn dingen gezegd die ik eigenlijk niet eens zou moeten ontkennen', vertelde de vleugelspeler op Inter TV. 'Spelers spugen heel veel tijdens een wedstrijd, maar dat betekent niet dat je naar iemand spuugt: laat staan de fans.'

'Het klopt dat ik vloekte, want ik was boos op mezelf dat ik de bal niet kon binnenhouden', vervolgde Candreva. 'Ik wilde dat graag duidelijk maken en zeg, zoals altijd: Forza Inter.' De vraag is of de supporters van Inter deze woorden kunnen geloven. Inter komt aankomende vrijdag opnieuw in actie; dan gaat de ploeg op bezoek bij Fiorentina.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.