Cambuur vindt Nijholt te duur, Lukoki lijkt onhaalbaar

Reacties

SC Cambuur gaat niet in zee met stagiair Gianluca Nijholt. De middenvelder maakte tijdens een stage indruk, maar beide partijen kwamen er niet uit tijdens de contractonderhandelingen.

Cambuur vindt Nijholt te duur, Lukoki lijkt onhaalbaar

SC Cambuur deed de transfervrije ex-speler van FC Utrecht een aanbieding, maar tot een akkoord kwam het niet. 'Het gat tussen vraag en aanbod was niet extreem groot, maar je moet ergens een grens trekken. We gaan niet verder met Gianluca', licht technisch manager Marcel Keizer toe aan Voetbal International.

Nijholt zelf is verbaasd over de woorden van Keizer. 'Ik ben geen geldwolf. Ik wil graag inleveren om terug te komen naar Nederland, maar dan wel tegen iets betere voorwaarden. Dit viel een beetje tegen. Ik heb ook geen tegenvoorstel gedaan, dus van een groot verschil tussen vraag en aanbod kan geen sprake zijn. In een gesprek met de trainers kreeg ik bovendien niet het idee dat ze mij erg graag wilden hebben.'

De Leeuwarders versterkten zich woensdag met Daniël de Ridder en willen de komende weken zeker nog een linksbenige verdediger en een aanvallende middenvelder aantrekken. Albert Rusnák, een van Manchester City afkomstige stagiair, kan op die laatste positie spelen. 'Hij maakt een goede indruk tot dusverre', vervolgt Keizer. 'Maar we willen hem onder wat meer weerstand testen. Dat kan zaterdag, als we tegen De Graafschap oefenen.'

De rentree van Jody Lukoki in Leeuwarden is waarschijnlijk niet realistisch. Vorig seizoen huurde Cambuur de rechtsbuiten van Ajax. 'Wij zouden hem graag zien komen, maar we hebben de indruk dat hij te duur is', aldus Keizer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.