Cambuur slaat opnieuw toe en legt Bakker vast

Reacties

SC Cambuur heeft weer een versterking voor het middenveld vastgelegd. Danny Bakker komt transfervrij over van Ajax en tekent voor twee seizoenen. De 21-jarige middenvelder zat sinds vorig seizoen zonder club en was afgelopen week op proef.

Cambuur slaat opnieuw toe en legt Bakker vast

Het middenveld van Cambuur kreeg de afgelopen dagen een behoorlijke kwaliteitsimpuls. Robbert Schilder werd transfervrij opgehaald na een dienstverband bij FC Twente en Ricardo Kip kwam na een mislukt avontuur bij het Engelse Fleetwood Town op huurbasis over. Trainer Rob Maas heeft Erik Bakker, Jamiro Monteiro en Sander van der Streek ook als opties op het middenveld.

Versterkingen
Na de degradatie uit de Eredivisie raakte Cambuur zeven huurlingen kwijt en vertrokken er zeven spelers transfervrij. De Friezen zaten niet stil en haalden onder anderen Gino Bosz, Raymond Gyasi, Ninos Gouriye en Matthew Steenvoorden. Cambuur staat na vijf wedstrijden dertiende in de Jupiler League.

Bakker debuteerde nooit in het eerste van Ajax en speelde zijn wedstrijden bij de beloften in de Jupiler League. In twee jaar tijd speelde hij 54 duels en scoorde hij drie keer. Bakker droeg ook een aantal keer de aanvoerdersband.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.