Cambuur gooit roer om na vertrek Keizer

Reacties

SC Cambuur grijpt het vertrek van Marcel Keizer naar FC Emmen aan om een ander bestuursmodel te implementeren. De Leeuwarders zijn op zoek naar een technisch directeur.

Cambuur gooit roer om na vertrek Keizer

Daarmee komt de functie van Keizer, die tot het einde van het seizoen als technisch manager fungeert en daarna bij Emmen trainer wordt, te vervallen. Keizer is in korte tijd het tweede zwaargewicht dat Leeuwarden achter zich laat, na het vertrek van algemeen directeur Gerald van den Belt naar FC Twente begin februari. Keizer koos voor Emmen omdat het hoofdtrainerschap hem toch meer aantrekt dan een kantoorbaan.

Die aan te stellen technisch directeur moet samen met Ard de Graaf, die na het vertrek van Van den Belt werd gepromoveerd tot algemeen directeur, Cambuur gaan besturen. De Graaf betreurt het vertrek van Keizer, die pas een half jaar in dienst was: 'Misschien hadden we bij zijn aanstelling beter moeten doorvragen, zodat we dit konden voorkomen. Maar ik neem Marcel verder niks kwalijk. Hij heeft zijn gevoel laten spreken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.