Cambuur bindt Ogbeche en haalt Mac-Intosh

Reacties

Bartholomew Ogbeche en SC Cambuur zijn een nieuw contract overeengekomen. De transfer van Martijn van der Laan naar FC Groningen lijkt van de baan. Calvin Mac-Intosch komt over van SC Telstar.

Cambuur bindt Ogbeche en haalt Mac-Intosh

'Dat Ogbeche langer blijft is heel goed nieuws voor de club', aldus technisch manager Marcel Keizer. 'Hij heeft het afgelopen half jaar een uitstekende indruk achtergelaten. Doordat hij geblesseerd is geraakt heeft hij wat wedstrijden gemist, maar we denken dat er nog meer bij hem in zit dan hij al heeft laten zien.' Ogbeche tekende tot medio 2015, met een optie op nog een jaar.

Ogbeche (foto) kwam in de winter transfervrij binnen bij Cambuur en maakte een belangrijk doelpunt in de met 3-1 gewonnen streekderby tegen SC Heerenveen. In totaal produceerde de Nigeriaan twee goals voor de Leeuwarders in twaalf duels. Cambuur neemt Mac-Intosch over van Telstar, waar Keizer de afgelopen twee seizoenen trainer was. De 24-jarige verdediger tekent voor een seizoen, met een optie op nog een jaar.

Van der Laan
De kans dat Van der Laan van Cambuur naar FC Groningen vertrekt is nihil. De Groningers deden tot twee keer een bod op de linksbenige centrumverdediger. 'Wij hebben twee keer nee gezegd', vervolgt Keizer. 'Er zijn nu geen onderhandelingen meer. Wat ons betreft speelt het niet meer.' Van der Laan, die tot 2015 vastligt, kan in Leeuwarden een verbeterd contract ondertekenen. (Reon Boeringa)

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.