Calabro-Bokila beoogde versterkingen Zulte Waregem

Sandro Calabro voetbalt volgend seizoen niet voor VVV-Venlo. Hij vertrekt waarschijnlijk naar het Belgische SV Zulte Waregem. Essevee staat momenteel zesde in de Belgische play-offs.

Calabro-Bokila beoogde versterkingen Zulte Waregem

De spits liet al eerder weten zijn aflopende contract bij VVV niet te verlengen. De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur. Volgens Dagblad De Limburger hoeft Calabro bij Zulte Waregem alleen zijn handtekening nog maar te zetten.

'Ze zijn geïnteresseerd, dat klopt', bevestigt Calabro (foto). 'Maar er lopen momenteel ook nog andere dingen. Ik denk dat er volgende week meer duidelijkheid komt.'

Naast de interesse in Calabro is Zulte Waregem ook zeer gecharmeerd van de transfervrije AGOVV-aanvaller Jeremy Bokila. Omroep Gelderland meldt dat speler en club er zo goed als uit zijn en dat weinig een overgang in de weg lijkt te staan.

Het beoogde nieuwe spitsenduo van Zulte Waregem maakte dit seizoen samen negentien doelpunten. Calabro scoorde negen keer in de Eredivisie, Bokila vond eenmaal vaker het net in de Jupiler League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen