Cabral voorlopig nog te duur voor Willem II

Reacties

Willem II heeft de hoop op een terugkeer van Jerson Cabral nog altijd niet opgegeven. De Rotterdammer speelde vorig seizoen op huurbasis in het Koning Willem II Stadion. Hij mag nu definitief weg bij FC Twente, waar hij nog een tot medio 2016 doorlopend contract heeft.

Cabral voorlopig nog te duur voor Willem II

In Tilburg volgen ze de ontwikkelingen rondom de buitenspeler, opgeleid bij Feyenoord, nog nauwgezet. 'Maar vooralsnog is hij niet betaalbaar voor ons. En dus geen optie', laat coach Jurgen Streppel weten aan Voetbal International. Mogelijk verandert dit naarmate de transferdeadline nadert.

Cabral maakte vorige week tijdens het trainingskamp van Twente in Wageningen geen deel uit van de spelersgroep, maar mocht maandag wel weer aansluiten op de training.

Willem II is dringend op zoek naar spelers op de flanken. Eerder wees Daniel de Ridder een contractvoorstel van de Tilburgers van de hand. De bij Ajax opgeleide speler stelde financieel te hoge eisen. Een andere buitenspeler, Ben Sahar, liet eerder al weten geen trek te hebben in een nieuw verblijf bij de Brabantse club. Hij koos voor een driejarig contract bij Hapoel Beer Sheeva in zijn vaderland Israël.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.