Caanen druk bezig met samenwerking Roda en Tottenham

Talenten uit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur die ervaring opdoen bij Roda JC Kerkrade. Volgens Ton Caanen is dat binnenkort werkelijkheid. De Limburgse globetrotter werkt aan een samenwerking tussen de Noord-Londense club uit de Premier League en de Eredivisionist, die hijzelf in het verleden diende als hoofd opleiding.

Caanen druk bezig met samenwerking Roda en Tottenham

Caanen - eerder trainer in onder meer Oekraïne, Israël, Malta en Cyprus - heeft tegenwoordig een eigen consultancybureau. Op projectbasis had hij eerder al wat hand- en spandiensten verricht voor Tottenham. Vorig jaar kwam vanaf White Hart Lane het verzoek mogelijke partnerclubs in West-Europa in kaart te brengen.

Caanen dacht in eerste instantie aan Feyenoord. Hij legde contact met Martin van Geel en stelde de technisch directeur van de Rotterdammers voor aan Darren Eales, vicevoorzitter van The Spurs. Caanen weet dat er is gesproken over een samenwerking tussen beide clubs, maar vooralsnog leidde het niet tot iets concreets. Dat lijkt nu wél te gebeuren met Roda JC.
(Geert-Jan Jakobs)

In de nieuwe editie van VI gaat Ton Caanen uitgebreid in op de besprekingen tussen Roda JC Kerkrade en Tottenham Hotspur. Klik hier voor de inhoud van het nieuwe nummer.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen