Busquets en Alba volgende spelers die clubleiding Barça gelukkig maken

Reacties

Sergio Busquets en Jordi Alba hebben met Barcelona een akkoord bereikt over een salarisverlaging. De middenvelder en de linksback leveren in en zullen een deel van hun salaris pas later ontvangen.

Busquets en Alba volgende spelers die clubleiding Barça gelukkig maken
© Pro Shots

Zo helpen Busquets en Alba Barcelona, dat met flinke financiële problemen kampt. Er is daardoor ook ruimte gekomen om Sergio Agüero in te schrijven.

Volgens Spaanse media gaat Busquets een kwart minder verdienen dan voorheen. Daarnaast zal zestig procent van zijn salaris pas later worden uitbetaald om Barcelona nu meer lucht te geven. Eerder ging Gerard Piqué al akkoord met een verlaging van zijn salaris, waarmee de weg vrij was om Memphis Depay in te schrijven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Barcelona hoopt dat meer spelers het voorbeeld volgen. De club onderhandelt al weken met Sergi Roberto, die een nieuw contract met minder salaris voorgeschoteld heeft gekregen. Daarnaast moeten Miralem Pjanic en Samuel Umtiti volgen voor respectievelijk vier en vijf miljoen euro salaris per jaar, zo werd eerder geopperd in Spaanse media. Het tweetal mocht eerder nog vertrekken, maar lijken nu bij Barcelona te blijven.

Félix
Waar verschillende Spaanse media eerder op Deadline Day nog meldden dat er niets meer zou gebeuren op transfergebied bij Barcelona komt er mogelijk nog een verrassing aan. De Catalanen zouden werken aan een ruildeal met Atlético Madrid. João Félix zou overstappen naar Camp Nou en Antoine Griezmann zou terugkeren naar Atlético.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.