Buitenlands avontuur lonkt voor overbodige Poepon

Reacties

De kans is groot dat Rydell Poepon zijn carrière vervolgt in het buitenland. De 25-jarige spits van ADO Den Haag, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor NAC Breda, staat in de belangstelling van clubs uit Turkije, Bulgarije en Thailand.

Buitenlands avontuur lonkt voor overbodige Poepon

Poepon heeft in Den Haag nog een contract tot medio 2015, maar mag uitkijken naar een andere club. De Amsterdammer, die in het verleden uitkwam voor Ajax, Willem II, Sparta Rotterdam en De Graafschap, is bij ADO achter Mike van Duinen en Michiel Kramer de derde keus voor de spitspositie.

Behalve Poepon rekenen de Hagenaars ook nog op een vertrek van Catalin Tira (19) en Malcolm Esajas (27). Tira mag worden verhuurd, waarbij inmiddels al enkele clubs uit de Jupiler League en het Slowaakse AS Trencin belangstelling hebben getoond. Esajas komt niet langer voor in de plannen van ADO en mag uitkijken naar een nieuwe club.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.