Buijs en Matic krijgen wél goed nieuws van NAC

Reacties

NAC stelt de besprekingen met de spelers met een aflopend contract tot nader order uit. De clubleiding wil eerst zekerheid hebben over het niveau waarop de Parel van het Zuiden na de zomer actief is.

Buijs en Matic krijgen wél goed nieuws van NAC

'Zodra we zeker weten dat we volgend seizoen in de Eredivisie spelen, krijgen de spelers met aflopende contracten te horen welke plannen we met ze hebben', legt technisch directeur Graeme Rutjes uit aan Voetbal International. De Brabantse club is maar vier punten verwijderd van RKC dat op een nacompetitieplek staat.

Alleen Jordy Buijs heeft te horen gekregen dat NAC verder met hem wil, terwijl de club uit Breda en Uros Matic (foto) mondeling akkoord zijn over een contract tot medio 2016. Maar op papier staat nog niets, NAC hoopt snel op een handtekening van de Servische middenvelder.

In het Rat Verlegh Stadion lopen verder onder meer de verbintenissen van Anouar Hadouir, Tim Gilissen, Boldiszar Bodor en reservedoelman Gabor Babos af. Zij ontvingen vorige week een formele ontslagbrief. Daarnaast heeft NAC in Danny Verbeek (Standard Luik), Rydell Poepon (ADO Den Haag) en Stipe Perica (Chelsea) huurlingen die evenmin weten waar ze aan toe zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.