Bruma vervangt zieke Martins Indi bij Oranje

Reacties

Jeffrey Bruma meldt zich vandaag bij de selectie van het Nederlands elftal. De PSV'er vervangt Bruno Martins Indi, die ziek is afgehaakt. Eerder meldden ook Davy Klaassen en Nigel de Jong zich al af.

Bruma vervangt zieke Martins Indi bij Oranje

Martins Indi kwam zondag met zijn club FC Porto nog wel in actie tegen Estoril (2-2), maar blijkt niet fit genoeg om met Oranje woensdag aan te treden tegen Mexico en zondag tegen Letland. Bondscoach Guus Hiddink handelde direct, door PSV'er Bruma aan zijn keurkorps toe te voegen. Hij meldt zich vanmiddag bij de selectie.

De keuze voor Bruma is opvallend, want hij behoorde niet tot de 26-koppige voorselectie. Wat dat betreft zou het logischer zijn geweest als Virgil van Dijk was opgeroepen, hij zat immers wél in de voorselectie. De verdediger van Celtic wacht nog steeds op zijn debuut voor het Nederlands elftal.

Bruma moet met Ron Vlaar, Stefan de Vrij en Joël Veltman concurreren om een basisplaats tegen Mexico en Letland. De ex-speler van Chelsea en Hamburger SV werkte tot nu toe vijf interlands af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.