Bruma verlengt contract bij PSV tot 2018

Reacties

Jeffrey Bruma heeft zijn contract bij PSV tot medio 2018 verlengd. De vorige verbintenis van de 24-jarige centrumverdediger liep nog anderhalf jaar door.

Bruma verlengt contract bij PSV tot 2018

Beide partijen waren al geruime tijd in gesprek, maar zijn nu echt akkoord. Al tijdens het zomerse trainingskamp liet Bruma aan Voetbal International weten dat overeenstemming niet ver weg meer was. 'Het is duidelijk dat we hiermee een wederzijds vertrouwen in elkaar uitspreken', reageert Bruma op zijn contractverlening.

'Dit is mijn derde seizoen', vervolgt de bij Feyenoord opgeleide Bruma op de PSV-website. 'Bij mijn komst hebben we naar elkaar toe doelen uitgesproken. Die zijn tot nu toe allemaal uitgekomen. We zijn kampioen geworden en ik ben uitgegroeid tot international. Met dit nieuwe contract geef ik het signaal af dat ik hier gelukkig ben. We laten zien dat het goed zit tussen mij en de club.'

'Natuurlijk, in de voetballerij kan er altijd iets veranderen, maar ik ruil PSV niet in voor de eerste de beste club', aldus de veertienvoudig international, die in de zomer van 2013 overkwam van Chelsea. De tot vaste waarde van PSV uitgegroeide Rotterdammer speelde voor zijn periode in Eindhoven ook nog bij Hamburger SV en Leicester City. Dit seizoen kwam hij tot nu toe 33 keer in actie voor PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.