Bruma en Dost laten zich direct gelden bij Wolfsburg

Jeffrey Bruma heeft zijn officieuze debuut voor VfL Wolfsburg opgeluisterd met een doelpunt. Ook Bas Dost toonde zich productief.

Bruma maakte zaterdag bij de start van de tweede helft zijn entree bij VfL Wolfburg in het oefenduel met een gelegenheidsteam uit de regio (0-14 winst). De van PSV overgenomen verdediger had een kwartier nodig om zijn eerste doelpunt in dienst van Die Wölfe te maken.

Dost, die in de 61ste minuut naar de kant ging, scoorde twee keer voor Wolfsburg. 'Het is normaal dat je in de eerste dagen na de vakantie je ritme nog moet vinden', zei de Oranje-international op de clubwebsite. 'Maar er was aan veel van onze doelpunten te zien dat we er plezier aan beleven en dat we ook komend seizoen weer gaan aanvallen.'

Bruma kwam deze week uitgebreid aan het woord in Voetbal International: 'Ik was een tikkende tijdbom.'