Brighton haalt uitgevlogen Manu vervroegd terug

Reacties

De verhuurperiode van Elvis Manu aan Huddersfield Town blijkt van korte duur. Brighton & Hove Albion haalt de 22-jarige aanvaller vervroegd terug.

Brighton haalt uitgevlogen Manu vervroegd terug

Omdat een ploeg in Engeland maar vijf huurspelers in de wedstrijdselectie mag hebben, en Huddersfield in totaal zes spelers op tijdelijke basis onder contract had, besloot de clubleiding van Brighton Manu na slechts vijf invalbeurten terug te halen. 'Het is beter voor Elvis als hij terugkomt', lichtte manager Chris Hughton de keuze toe op de clubsite.

'Hij is een echte professional en heeft bij ons altijd goed getraind. Met zijn terugkeer hebben we er bovendien aanvallend een extra optie bij voor de laatste weken van de competitie', stelde Hughton. Met Brighton maakt Manu nog kans op het kampioenschap. De ploeg bezet met nog acht wedstrijden te gaan de tweede plaats, met vier punten achterstand op koploper Burnley.

Of Manu ook aanspraak gaat maken op speelminuten, is nog maar zeer de vraag. De aanvaller stapte afgelopen zomer over van Feyenoord naar Brighton, maar in het Engelse Championship kwam hij voor die club niet verder dan acht invalbeurten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.