Brentford vindt opvolger Dijkhuizen in League One

Reacties

Twee maanden na het vertrek van Marinus Dijkhuizen heeft Brentford eindelijk een opvolger gevonden voor de inmiddels bij NAC Breda aangestelde trainer. De Championship-club gaat in zee met Walsall-manager Dean Smith.

Brentford vindt opvolger Dijkhuizen in League One

Brentford zag afgelopen zomer in Dijkhuizen nog de perfecte man voor de specifieke werkwijze, die gestoeld is op de filosofie van FC Midtjylland. Statistieken hebben daarbij een belangrijke rol. Ramus Ankersen, voorzitter van de Deense kampioen, is tevens lid van de directie van Brentford.

Eind september besloot Ankersen dat Dijkhuizen toch niet de ideale man was om zijn filosofie in de praktijk te brengen bij Brentford. Jeugdtrainer Lee Carsley verving de bij Excelsior opgepikte coach sindsdien. Sindsdien zijn The Bees opgeklommen van de negentiende naar de elfde plaats in het Championship.

Carsley mag nu weer plaatsmaken voor Smith. De 44-jarige Engelsman komt samen met zijn assistent Richard O'Kelly over van Walsall, waar Smith sinds januari 2011 werkzaam was als manager.The Saddlers staan ondanks beperkte middelen vierde in de League One, waardoor Brentford in Smith de juiste man ziet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.