Brenet hoopt op verlenging: 'Ik ben nog niet klaar bij PSV'

Reacties

Joshua Brenet denkt op korte termijn een handtekening te zetten onder een nieuw contract bij PSV. De 22-jarige verdediger heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2017 met een extra optiejaar, maar de Eindhovenaren willen graag met hem verlengen.

Brenet hoopt op verlenging: 'Ik ben nog niet klaar bij PSV'

Brenet verwacht dat hij en de club er wel uit gaan komen. 'Dat geeft ontzettend veel vertrouwen. Het is toch een teken dat je goed bezig bent. Ik ben nog niet klaar bij PSV. Dat komt dus wel goed.'

Brenet maakt een bijzondere ontwikkeling door. Vorig jaar werd hij vaak gebruikt als stand-in, nu krijgt hij van trainer Phillip Cocu veelal de voorkeur boven Santiago Arias. 'Het gaat hard dit jaar', vertelt Brenet aan Voetbal International. 'Ik weet dat ik in Arias een sterke concurrent heb. De keuze is aan de trainer en hij geeft me nu veel vertrouwen. Ik ben vooral blij dat ik speel. Na een fase vorig jaar waarin ik het ook wel even lastiger heb gehad, ben ik ontzettend tevreden over hoe het nu gaat.'

Intussen is PSV ook nog bezig met het verlengen van de contracten van zowel Jetro Willems als Luciano Narsingh. Het tweetal beschikt over een aflopend contract, maar kan bijtekenen zodat ze komende zomer niet gratis de deur uitwandelen. In Eindhoven rekenen ze nog altijd op een akkoord met beiden.

Tot slot moet Cocu het in de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse van komende zaterdag nog stellen zonder de geblesseerde Jürgen Locadia. De 22-jarige aanvaller trainde maandag voor het eerst weer een gedeelte mee met de groep. Hij wordt in november weer terugverwacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.