Breeveld hoopt op droomtransfer naar Bologna

Reacties

Nicandro Breeveld hoopt de laatste dagen van de transferwindow op een droomovergang. De 27-jarige middenvelder is in grote lijnen akkoord met Bologna. Er resteren alleen de onderhandelingen met zijn huidige werkgever, het Roemeense Pandurii Târgu Jiu.

Breeveld hoopt op droomtransfer naar Bologna

'Die verlopen helaas vrij stroef', vertelt Breeveld aan Voetbal International. 'Het verschil tussen vraag en aanbod is nog vrij groot. Maar ze blijven onderhandelen over de transfersom.' Bij Bologna kan de controlerende middenvelder een contract tekenen tot medio 2016. De bedoeling is dat hij per direct aan de selectie van de huidige nummer zeventien van de Serie A wordt toegevoegd.

'Het zou een grote stap vooruit zijn', weet Breeveld, bezig aan zijn eerste seizoen met Pandurii Târgu Jiu en in Nederland ooit actief voor FC Omniworld (2006-08) en Telstar (2008-10). 'Want laten we eerlijk zijn, ik ben al 27, géén international en heb in Nederland zelfs niet eens in de Eredivisie gevoetbald.'

'Waarschijnlijk ben ik door de Europa League-duels van Pandurii met Fiorentina bij Bologna in beeld gekomen', vervolgt Breeveld. 'De interesse speelt al sinds begin december. Bologna bevindt zich momenteel in een moeilijke situatie. Maar het lijkt me prachtig om in de Serie A te voetballen.' Volgens Roemeense media hikt Bologna aan tegen de vraagprijs. De aanvankelijke som van twee miljoen euro zou door Pandurii Târgu Jiu al zijn verlaagd tot anderhalf miljoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.