Brama: 'Het is zo fijn om er weer bij te zijn'

Reacties

Wout Brama (27) genoot na een langdurige hielblessure van zijn rentree bij FC Twente. De middenvelder maakte in het laatste half uur zijn opwachting voor Jong FC Twente in het competitieduel met FC Eindhoven (1-0 zege).

Brama: 'Het is zo fijn om er weer bij te zijn'

'Het is zo fijn om er weer bij te zijn', zegt Brama in gesprek met Tubantia. Het leek er in eerste instantie op dat de controlerende middenvelder zijn rentree zou maken in het A-elftal tijdens het competitieduel van afgelopen zondag met AZ (2-1 zege).

'De trainer vroeg twee dagen voor de wedstrijd tegen AZ of ik er klaar voor was om twintig minuten te spelen. Ik had er niet op gerekend, in mijn hoofd had ik ingezet op de wedstrijd tegen Ajax over twee weken', aldus de oorspronkelijke aanvoerder van FC Twente. 'Maar ik train al drie weken volop mee, het gaat goed en de reactie van de hiel is er bijna niet.'

Brama onderging in oktober een operatie aan zijn hiel en mocht drie maanden later eindelijk het veld op. Zijn laatste duel dateerde van april vorig jaar tegen ADO Den Haag (3-1 zege). Mogelijk maakt hij zondag tegen diezelfde tegenstander zijn rentree in het eerste elftal van de Tukkers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.