Boze Vertonghen gaat gamen, Del Piero voorspelt Neuer

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Boze Vertonghen gaat gamen, Del Piero voorspelt Neuer

'Ikzelf wil graag deel uitmaken van de groep die historie schreef en wil schrijven. Die vijfde op rij is een motivatie op zich om alles te geven in de tweede seizoenshelft.'
• Aan het woord is Ricardo van Rhijn, die met Ajax aast op het vijfde kampioenschap op rij. Nooit eerder kwam het voor dat in Nederland een club vijf keer op rij de landstitel voor zich opeiste. (Ajax TV)

• Vanuit Engeland laat Jan Vertonghen weten het niet eens te zijn met het feit dat de beste speler wordt verkozen over een kalenderjaar in plaats van na een seizoen. De verdediger van Tottenham Hotspur uit zijn ongenoegen via Twitter.

• Maar niet veel later heeft Vertonghen wat afleiding gevonden. Samen met wat ploeggenoten blijkt hij een fanatiek speler van Online Soccer Manager.

'Ik ga niet zeggen wie ik zou kiezen, maar ik voorspel dat Manuel Neuer wint. Zowel bij Bayern München als bij Duitsland was hij cruciaal.'
• Maandag wordt bekend wie de Gouden Bal wint. Alessandro Del Piero denkt dat Neuer erin slaagt om Lionel Messi en Cristiano Ronaldo af te troeven als Wereldvoetballer van het Jaar 2014. (FIFA.com)

• Er zit muziek in FC  Oss. Letterlijk dan. De club laat weten dat de fans kunnen mee gaan denken over de muziek die in het Frans Heesen Stadion wordt gedraaid. Op de website kan de aanhang een poll invullen. We are the Champions is overigens nog wat ver weg, gezien de negende plek van de Brabanders in de Jupiler League.

'We moeten respect hebben voor de jonge spelers die mee gaan doen en hen de ruimte geven om op een dag grote sterren te worden.'
• Steven Gerrard vertrekt aan het eind van dit seizoen bij Liverpool, maar manager Brendan Rodgers wil niet te lang stilstaan bij het afscheid van de clubicoon. Want waar Gerrard weggaat, is er ruimte voor anderen om zich te bewijzen. (Sky Sports)

Mario Balotelli, die volgens Italiaanse media nog een boete van liefst tienduizend euro heeft openstaan voor verschillende verkeersovertredingen, laat op Instagram weten een groot fan van de Spice Girls te zijn.

'Ik wil hier verder niet over discussiëren. Wel kan ik zeggen dat de Premier League op deze manier met de dag aantrekkelijker wordt. Wat ik daarmee bedoel? Niet de ballenjongens...'
Sergio Ramos kent het gewicht van zijn woorden. De verdediger van Real Madrid heeft door te spelen met een prikkelende vergelijking vilein zijn onvrede over de Spaanse arbitrage uitgesproken. De verdediger kreeg in de bekerwedstrijd tegen rivaal en stadgenoot Atlético Madrid immers een onterechte strafschop tegen. Het werd uiteindelijk 2-0 voor Atlético.

'Hij kan wedstrijden veranderen, heeft een goede techniek en veel snelheid. We verliezen Sadio Mané, maar gelukkig hebben we een goede vervanger.'
• De Franse middenvelder Morgan Schneiderlin is enthousiast over de entree van Eljero Elia bij Southampton. Volgens hem maakt de Nederlander een goede indruk. (De Telegraaf)

• De laatste jaren kampte Andy Carroll met verschillende blessures en opnieuw is het raak. De spits van West Ham United liep tijdens het bereiden van zijn lunch een kwetsuur op.

• Het is allemaal leuk, zo'n trainingskamp. Maar er zijn nadelen aan trainen in de Portugese Algarve. Go Ahead Eagles-trainer Foeke Booy sprak onlangs in gesprek met De Stentor al zijn onvrede uit over het onverwachte obstakel. 'We worden lek geprikt', doelt hij op de aanhoudende aanvallen van de Portugese muggen. Toch maar een weekje vrieskou volgend jaar?

'Dit moest mijn seizoen worden.'
• FC Twente-middenvelder Shadrach Eghan baalt van het aanhoudende blessureleed dat hem er vooralsnog van weerhield zijn belofte waar te maken. Toch is hij ondertussen vooral blij zijn rentree op het trainingsveld te hebben gemaakt. (clubwebsite)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.