Boulahrouz dicht bij afronden transfer naar Brøndby

Khalid Boulahrouz vervolgt zijn carrière hoogstwaarschijnlijk bij het Deense Brøndby IF. De 31-jarige verdediger en de club zijn in onderhandeling, zo bevestigt technisch directeur Per Rud op de clubwebsite.

Boulahrouz dicht bij afronden transfer naar Brøndby

In een reactie aan Voetbal International laat Rud weten er verder niks over te kunnen en willen zeggen. Het feit dat Brøndy, een beursgenoteerd bedrijf, op de clubsite bevestigt in gesprek te zijn met Boulahrouz lijkt erop te wijzen dat een overgang aanstaande is.

Eerder deze zomer liet Boulahrouz zijn contract bij Sporting Lissabon ontbinden, zodat hij ook na het aflopen van de transferdeadline (2 september) kon tekenen bij een andere club. Hij kwam bij de Portugezen nauwelijks in actie. Eerder was hij actief voor RKC Waalwijk, Hamburger SV en Chelsea en speelde hij 35 interlands voor Oranje.

Brøndby werd in zijn bestaan tien keer landskampioen van Denemarken, de laatste keer was echter alweer in 2005. Sindsdien sindsdien zijn de prestaties een stuk minder, afgelopen seizoen stond Brøndby zelfs op omvallen.

Ook dit seizoen draait de club behoorlijk stroef. Het speelde in de eerste zeven competitiewedstrijden vier keer gelijk en verloor drie keer. Pas afgelopen week werd de eerste overwinning geboekt. Brøndby staat momenteel elfde en voorlaatste in de competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen