Bosz ziet Atsu en Havenaar niet terugkeren in Arnhem

Reacties

Christian Atsu keert na het WK niet terug bij Vitesse. De Ghanese vleugelspits is eigendom van Chelsea en schermt met buitenlandse interesse. Peter Bosz is ook op zoek naar een nieuwe centrumspits, omdat Mike Havenaar de club uit Arnhem zoals verwacht gaat verlaten. Hij ontbrak op de eerste training.

Bosz ziet Atsu en Havenaar niet terugkeren in Arnhem

Havenaar heeft een aflopend contract en wenst dat niet te verlengen. Vitesse wilde met hem praten, maar de 27-jarige Japanner lijkt een avontuur in het buitenland te prefereren. Havenaar, die momenteel nog bij familie in Japan verblijft, heeft zijn Arnhemse appartement al leeggehaald. De eerste contacten met clubs in Spanje, Portugal en Duitsland zijn al gelegd.

Ook voor Atsu bestaat veel buitenlandse interesse, vooral vanuit de Bundesliga. Dat kreeg Bosz onlangs te horen tijdens zijn bezoek aan Chelsea in Londen. Bosz had de 22-jarige WK-ganger graag zien terugkeren in Gelredome na een uitstekend eerste half jaar, maar heeft begrip voor de situatie van de ex-speler van FC Porto.

Vitesse zal dus op zoek moeten naar aanvallende versterkingen. Vooral het halen van een centrumspits heeft prioriteit. De van een huurperiode bij Barnsley teruggekeerde Marcus Pedersen is in de ogen van Bosz geen optie als eerste spits. Ook de 24-jarige Noor staat daarom voor een vertrek. Eerder verhuurde Vitesse hem al aan Vålerenga IF en Odense BK.

Volg Oranje op de voet met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.