Bosz: 'Wij gaan winnen, maak je daar maar geen zorgen over'

Reacties

Peter Bosz kijkt met veel vertrouwen uit naar het tweede treffen in de halve finale van de play-offs met FC Groningen. Hoewel de noordelingen de eerste wedstrijd woensdag met 1-0 wonnen, is de trainer van Vitesse honderd procent zeker van een overwinning in de return die zaterdag plaats heeft.

Bosz: 'Wij gaan winnen, maak je daar maar geen zorgen over'

Hoewel Vitesse de laatste acht wedstrijden niet één keer won, ziet de Arnhemse oefenmeester perspectieven. 'Ons spel was woensdag al beduidend beter dan de voorbije weken. Het aantal uitgespeelde kansen moet wel omhoog, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we dat in onze thuiswedstrijd voor elkaar krijgen. Wij gaan winnen van FC Groningen, maar je daar maar geen zorgen over', zo blikte Bosz met de nodige overtuiging vooruit.

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi kent met zijn ploeg juist een goede reeks. De laatste zeven wedstrijden eindigden in een overwinning. De ploeg gaat niet naar Gelredome om achterover te leunen. 'Dat we met 1-0 hebben gewonnen zegt nog niets. We moeten zaterdag absoluut beter spelen dan woensdag', blikte de oefenmeester terug op het eerste duel, waarin FC Groningen ondanks matig spel wel won.

'We gaan niet naar Arnhem om puur de 1-0 te verdedigen. We denken dat het sowieso het beste is om zelf te scoren. We verwachten een onstuimig begin van Vitesse met opnieuw veel druk op onze ploeg. Maar onze kracht ligt erin dat we niet opgeven. Er zijn maar heel weinig wedstrijden geweest waarin we zonder spirit of geloof speelden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.