Bosz slachtoffert El Ghazi, Tete en Bazoer bij Ajax

Reacties

Ajax-trainer Peter Bosz heeft rechtsbuiten Anwar El Ghazi naar de bank verwezen voor het uitduel met Go Ahead Eagles (14.30 uur). De verwachting is dat Chelsea-huurling Bertrand Traoré vanaf de rechterflank start bij de Amsterdammers, die ook zonder Kenny Tete en Riechedly Bazoer starten.

Bosz slachtoffert El Ghazi, Tete en Bazoer bij Ajax

El Ghazi was tijdens de 4-1 vernedering bij FK Rostov een van de spelers die door het ijs zakte bij Ajax, maar is niet de enige die het veld moet ruimen. Ook Tete en Bazoer, allebei wel opgeroepen voor Oranje, moeten het in Deventer doen met een reserverol.

Omdat Jairo Riedewald doorschuift naar het middenveld is er achterin plek voor Mitchell Dijks, die in Rusland nog toekeek met fysieke klachten. Joël Veltman is de rechtsback en het centrum bestaat uit Davinson Sánchez en Nick Viergever.

Riedewald ondersteunt op het middenveld aanvoerder Davy Klaassen en Nemanja Gudelj. In de voorhoede is Kasper Dolberg terug en start Amin Younes vanaf links. De verwachting is dat Traoré daardoor vanaf rechts zal komen. André Onana is de keeper bij de Amsterdammers nu Jasper Cillessen is vertrokken naar Barcelona en de van Newcastle United gehuurde Tim Krul nog niet wedstrijdfit is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.