Bosz lijdt eerste nederlaag van het seizoen met Olympique Lyonnais

Olympique Lyonnais heeft de eerste nederlaag van het seizoen geïncasseerd. De ploeg van Peter Bosz pakte dertien punten uit de eerste vijf duels, maar verloor woensdagavond van Lorient.

Lorient
Lorient
3 - 1
Olympique Lyonnais

Bosz voerde slechts één wijziging door in zijn basiself ten opzichte van de 5-0 zege op Angers: centraal op het middenveld nam Johann Lepenant de plek in van Corentin Tolisso. Op de linksbackpositie behield Nicolás Tagliafico zijn basisplek. Lyon begon slecht aan de wedstrijd. Lorient greep na vijf minuten de leiding: Enzo Le Fee mocht net buiten het strafschopgebied aanleggen voor een vrije trap, die hij over de muur krulde.

Na 27 minuten passeerde Tetê de nodige spelers en bediende hij aan zijn linkerzijde Alexandre Lacazette, die er 1-1 van maakte. Lyon was terug in de wedstrijd, maar kreeg toch nog het deksel op de neus. Na een fraaie hakbal van Dango Ouattara stiftte Terem Moffi de bal over Anthony Lopes; in de tweede helft maakte Ouattara er zelf 3-1 van. Vlak nadat Lacazette een grote kans miste, stond Ouattara op de juiste plek om te scoren.