Bosz junior weet dat zijn vader stiekem wel trots is

Reacties

Door een winnende goal van Gino Bosz in de slotfase heeft Heracles Almelo, en niet het Vitesse van zijn vader Peter Bosz, de eerste seizoenshelft als nummer vier van de Eredivisie afgesloten. De matchwinner was blij met zijn glansrol tegen FC Groningen.

Bosz junior weet dat zijn vader stiekem wel trots is

 'Ik dacht: ik neem 'm. En ik schiet die bal erin', aldus Gino Bosz bij FOX Sports, vlak voordat hij de beelden van de 2-1 nog eens terugzag. 'Hij gaat goed over de muur heen', aldus de verdediger, die pas vrijdag hoorde dat hij zou gaan spelen. 'Gisterochtend werd dat verteld. Je leeft anders toe naar een wedstrijd, maar ik was niet enorm zenuwachtig. Ik hoop in ieder geval dat ik in 2016 zo veel mogelijk minuten ga maken', aldus Bosz junior, die eerder dit seizoen alleen twee minuten meedeed tegen SC Heerenveen.

Toen Bosz (op de foto met assistent Hendrie Krüzen) de winnende binnenschoot, zoomden de camera's direct in op zijn vader. De Vitesse-coach vierde de treffer ingetogen op de tribune van zijn oude club. 'Ik wist niet precies waar-ie zat. Maar ik zie hem zo wel boven', stelde Bosz, die oogcontact zocht met zijn vader. 'Of hij trots is? Hij is het wel, maar hij zal het niet zo snel uitspreken', zo besloot de Heracles-verdediger, die tijdens het kerstmaal in ieder geval wat heeft om zijn vader mee te plagen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.