Bosz baalt van wegvallen Spaanse assistent

Reacties

Vitesse maakte vorige week bekend dat assistent Albert Capellas (46) aan het einde van dit seizoen naar Brøndby IF vertrekt. De clubleiding gaf aan graag met de voormalig Barcelona-trainer te willen verlengen, maar dat Capellas zelf had gekozen voor een nieuw avontuur. Hoofdtrainer Peter Bosz baalt van het vertrek van zijn assistent en heeft een heel andere lezing.

Bosz baalt van wegvallen Spaanse assistent

'Aan het begin van dit seizoen hebben Albert en ik naar elkaar uitgesproken dat we graag verder wilden met elkaar', vertelt Bosz aan Voetbal International. 'Brøndby trok al langer aan Albert en was ook in november concreet. Ze wilden een antwoord. Vitesse, in dit geval Mo Allach (technisch directeur red.), kon hem nog geen zekerheid geven bij Vitesse.'

'Albert heeft het nog even afgehouden en vervolgens gekozen voor zekerheid. Daar baal ik van. Mo heeft me de situatie uitgelegd en daar had ik begrip voor. Neemt niet weg dat Albert en ik nog niet uitgewerkt waren samen', besluit Bosz, die net als assistent-trainer Hendri Krüzen nog tot de zomer van 2015 vastligt. De club praat nog met keeperstrainer Raimond van der Gouw en beloftencoach John Lammers over hun toekomst in Arnhem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.