Assistent Capellas kiest andere weg dan Vitesse

Reacties

De wegen van Vitesse en Albert Capellas scheiden na afloop van dit seizoen. De Spaanse assistent van hoofdtrainer Peter Bosz gaat zijn carrière in Denemarken vervolgen.

Assistent Capellas kiest andere weg dan Vitesse

Vitesse was tevreden met het werk van Capellas, die in 2010 in het kielzog van Albert Ferrer neerstreek in Arnhem. Maar het aanbod zijn contract te verlengen werd afgewezen, omdat de Spanjaard de voorkeur geeft aan een functie in de technische staf bij Brøndby IF.

'Ik voelde mij gevleid en het maakte mijn keuze wel moeilijk. Maar, de stap die ik ga maken, die maak ik ook voor mijn familie. Voor mijn vrouw is Kopenhagen een prachtige stad om ook haar carrière een nieuwe impuls te geven. Deze combinatie maakt het plaatje voor mij, voor mijn vrouw en voor mijn kinderen compleet.'

Vitesse gaat op zoek naar een nieuwe assistent en wil doorgaan met Raimond van der Gouw (keeperstrainer), John Lammers (beloftentrainer), Terry Peters (conditietrainer), Erwin Koenis (videoanalist) en Frank Berghuis (assistent-trainer beloften). De vijf kunnen hun contract verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.