Børven op huurbasis van Twente naar Brann Bergen

Reacties

FC Twente raakt Torgeir Børven kwijt. De 24-jarige aanvaller vertrekt zeer waarschijnlijk op huurbasis naar Brann Bergen in zijn geboorteland Noorwegen.

Børven op huurbasis van Twente naar Brann Bergen

De spits kan bij FC Twente nauwelijks op speelminuten rekenen nu de club Enes Ünal tijdelijk heeft ingelijfd. Om ruimte te maken in de salarishuishouding besloot de leiding van de Enschedese club in te gaan op de mogelijkheid om Børven te verhuren.

Als de medische keuring gunstig uitpakt, tekent de spits – die in 2013 overkwam van Valerenga IF – een contract tot 1 januari 2017. Brann Bergen heeft een optie tot koop bedongen om Børven daarna definitief over te nemen. De Noor is in Enschede nog in het bezit van een contract tot medio 2018.

Van Leeuwen
Technisch manager Ted van Leeuwen werd vorige week nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Esbjerg fB in Denemarken. Van Leeuwen (63) zegt dat er contact is geweest, maar volgens hem is er op dit moment geen sprake van een overgang. 'Het gebeurt wel vaker dat er in ons wereldje verbanden worden gelegd. Verder kan en wil ik daar niets over zeggen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.