Boosdoener Van Beek: 'Het was gewoon mijn fout'

Reacties

Sven van Beek heeft de verantwoordelijkheid voor zijn beslissende blunder tegen ADO Den Haag volledig op zich genomen. Door een knullig eigen doelpunt was de centrumverdediger van Feyenoord de grote schlemiel (1-0).

Boosdoener Van Beek: 'Het was gewoon mijn fout'

Gevraagd naar de oorzaak van de eigen goal reageerde Van Beek bij de NOS kribbig. 'Dat zag je toch? Het was gewoon mijn fout', aldus de zichtbaar aangeslagen hoofdrolspeler, die even eerder zijn vijfde (!) eigen doelpunt in 52 Eredivisie-optredens had gemaakt.

De uiterst ongelukkige misser van Van Beek, waardoor de bal met een vreemd effect achter doelman Kenneth Vermeer belandde, was allesbepalend omdat de Rotterdammers in de Hofstad niet goed speelden. 'We creëerden te weinig, dan zie je dat het een lastige pot wordt', wist ook Van Beek.

De 21-jarige jeugdinternational concludeerde dat Feyenoord het niet kon opbrengen met dezelfde energie en motivatie tegen ADO te spelen als woensdag in de met 1-0 gewonnen bekerkraker tegen Ajax. 'Wij kunnen sowieso niet op tachtig procent opereren, dan gaat het niet goed', aldus Van Beek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.