Boogers junior tekent voor één seizoen bij FC Dordrecht

Reacties

FC Dordrecht heeft Quincy Boogers, de negentienjarige zoon van technisch directeur Marco Boogers, aan zich gebonden. De jongeling tekent voor één seizoen.

Boogers junior tekent voor één seizoen bij FC Dordrecht

Boogers junior maakte dit seizoen zijn debuut voor De Schapenkoppen. In het toernooi om de KNVB-beker mocht hij tegen ONS Sneek een kwartier invallen. Tijdens de laatste competitiewedstrijd - de 2-1 winst op Ajax - mocht hij van trainer Jan Everse in blessuretijd nog even meedoen bij de degradant.

Eerder verlengde Dordt al de contracten van jeugdspelers als Ibrahim Touré, Noël Goossens, Anthony Biekman en Sai van Wermeskerken. Nu heeft ook Goossens, die al acht jaar in de jeugdopleiding van Dordrecht speelt, zijn handtekening gezet. 'Ik kijk er echt naar uit om in het eerste te spelen', aldus de aanvallende middenvelder op de website van de club. 'Ik heb er zin in.'

De selectie van FC Dordrecht krijgt op deze manier steeds meer vorm. Keeper Filip Kurto, Marvin Peersman, Funso Ojo en Robin Gosens behoren tot de spelers die gaan vertrekken. Daar komen naast de jeugdspelers onder anderen doelman Peter Leeuwenburgh, Kristian Haagen en Jafar Arias bij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.