Boogers junior kan rekenen op contract bij FC Dordrecht

Reacties

De kans is groot dat Quincy Boogers een contract aangeboden krijgt bij FC Dordrecht. De negentienjarige zoon van technisch directeur Marco Boogers maakte dit seizoen zijn debuut voor Dordt in het bekertoernooi in de wedstrijd tegen ONS Sneek.

Boogers junior kan rekenen op contract bij FC Dordrecht

Afgelopen weekend zat Boogers junior (foto) in Enschede wel op de bank voor het uitduel met FC Twente, dat met 3-0 verloren ging, maar hij kreeg nog geen speelminuten in de competitie. Zondag krijgt het al gedegradeerde FC Dordrecht bezoek van Ajax. Dat zal voor Boogers voorlopig de laatste kans zijn om minuten te maken in de Eredivisie.

Bij FC Dordrecht kwamen afgelopen weekend in De Grolsch Veste overigens liefst vier spelers, die vooralsnog een amateurcontract hebben, binnen de lijnen. Ibrahim Touré, Sai van Wermeskerken, Anthony Biekman en Noël Goosens zijn allen twintig jaar en afkomstig uit de opleiding van De Schapenkoppen.

Eerder werd al bekend dat Touré, Goossens en Biekman een contract voor twee jaar, dat per 1 juni aanstaande ingaat, zullen ondertekenen. 'Dat is toch iets waar we erg trots op zijn', refereert technisch directeur Boogers aan het feit dat het viertal de opleiding genoot aan De Krommedijk. 'Deze spelers krijgen in principe ook allemaal een contract voor volgend seizoen. Ze kunnen een verbintenis  voor twee jaar tekenen met een optie voor nog een seizoen', bevestigt Boogers senior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.