Boogers: 'Er was een klik tussen Gérard en Jan'

Reacties

De aanstelling van Jan Everse bij FC Dordrecht kwam redelijk uit de lucht vallen. Technisch directeur Marco Boogers sprak gisteren voor het eerst met de oud-trainer van Sparta Rotterdam, vanmiddag was de kogel al door de kerk.

Boogers: 'Er was een klik tussen Gérard en Jan'

'We hadden een lijstje met vier namen. Gisteren heb ik met Jan gesproken. Een fijn gesprek met een ervaren trainer. Vandaag heb ik hem uitgenodigd aan De Krommedijk', zegt Boogers tegen Voetbal International.

'Samen met assistenten Gérard de Nooijer, Rody Hoegee en Rogier Molhoek hebben we gesproken. Het was een mooi en open gesprek. Over de kansen van FC Dordrecht in de Eredivisie en de manier waarop er gewerkt zou worden. Er was een klik tussen Gérard en Jan.'

'Ik heb mijn assistenten een belangrijke rol gegeven in de beslissing voor Jan te kiezen. Zij moeten met hem werken. Alle drie hadden ze een goed gevoel bij Jan. Op voetbalgebied zitten we op één lijn en bovendien kan Jan onze jonge trainers nog veel bijbrengen.'

Everse tekent een contract tot aan het einde van dit seizoen. Later wordt gekeken of het dienstverband al dan niet verlengd zal worden. Interim-trainer Gérard de Nooijer hoopt komend seizoen aan de cursus Coach Betaald Voetbal te beginnen. Hij is voor de verdere toekomst de beoogde hoofdtrainer aan De Krommedijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.