Bondscoach Mexico bevestigt Álvarez-nieuws: 'Maar maak je geen zorgen'

Reacties

Bondscoach Jaime Lozano van Mexico heeft na de Gold Cup-wedstrijd tegen Haïti bevestigd dat Borussia Dortmund af is gehaakt voor Edson Álvarez. Eerder kon VI dit nieuws ook al bevestigen. De Duitsers waren lang geïnteresseerd in de middenvelder van Ajax, maar zetten dus niet door om het middenveld te versterken met Álvarez. Lozano merkte niets aan de speler.

Bondscoach Mexico bevestigt Álvarez-nieuws: 'Maar maak je geen zorgen'
© Pro Shots

Álvarez en de rest van de Mexicaanse ploeg verblijven in Amerika voor het Gold Cup-toernooi, in de nacht van donderdag op vrijdag kwam de Ajax-middenvelder negentig minuten in actie tegen Haïti. Voor de wedstrijd sprak Lozano met hem, want de technische staf kreeg toen het nieuws door. 'Voor de wedstrijd werd de staf op de hoogte gebracht van het nieuws. Ik heb hem gevraagd hoe het ging, zonder dat onderwerp aan te snijden', doelde de bondscoach op de persconferentie op de afwijzing van Borussia Dortmund.

'Hij zei dat het goed met hem ging', ging Lozano verder. Hij verwacht dat het wel goed komt met de Ajax-middenvelder. 'Ik zal vandaag of morgen zeker met hem praten, maar je hoeft je geen zorgen te maken. Met zijn prestaties op het veld zal er zeker iets moois voorbijkomen.' Dat moois kan mogelijk uit de Premier League komen, want West Ham United heeft al langer interesse in de Mexicaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.