Bolton Wanderers dwingt Liverpool tot replay

Reacties

Liverpool moet nog een keer met Bolton Wanderers in de slag voor een plaats in de achtste finale van de FA Cup. Op Anfield bleef het 0-0.

Bolton Wanderers dwingt Liverpool tot replay

Steven Gerrard kreeg bij Liverpool rust met het oog op de halve finale om de League Cup van dinsdag tegen Chelsea. Maar er stonden wel enkele vermaarde dertigers in het veld op Anfield. Bolton Wanderers begon namelijk met een illuster duo als aanvalskoppel. De 37-jarige Emile Heskey (en voormalig spits van Liverpool) en Eidur Gudjohnsen (36) hebben in hun 73 jaar samen negentien verschillende clubs gediend en 311 treffers gemaakt.

Maar deze cijfers bleken allerminst een voorbode voor een doelpuntrijk duel. Bolton was vooral in defensief opzicht sterk. Keeper Adam Bogdan onderscheidde zich daarbij met enkele fraaie reddingen.

Mede door het optreden van de Hongaarse goalie bleven op Anfield de goals helemaal achterwege, zodat Liverpool en Bolton Wanderers in het Reebok Stadium op herhaling moeten om te bepalen welke club zich schaart bij de laatste zestien. Gezien de verrassende uitschakelingen van Southampton, Chelsea en Manchester City is Liverpool er alles aan gelegen vol gas te gaan bij die replay. Net als in het toernooi om de League Cup is de FA Cup immers een van de mogelijkheden om een hoofdprijs te bemachtigen. In de Premier League is de kans daarop nihil.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.