Bojan positief over concrete interesse Feyenoord en PSV

Barcelona-aanvaller Bojan Krkic staat in de belangstelling van de traditionele Nederlandse topdrie. De interesse van landskampioen Ajax is echter minder concreet, PSV en Feyenoord hebben al telefonisch contact gehad met de Spanjaard die het vorige seizoen op huurbasis uitkwam voor AC Milan.

Bojan positief over concrete interesse Feyenoord en PSV

'Feyenoord en PSV hebben al gesproken met Bojan', bevestigt zaakwaarnemer Alexander Bursac tegenover Voetbal International. 'Daar stond hij positief tegenover. Alle interesse is natuurlijk leuk, maar uiteindelijk blijft het een speler van Barcelona. Zij moeten erover beslissen.'

Het is aannemelijk dat het om een huurperiode in plaats van definitieve transfer zou gaan, als Bojan naar een Nederlandse club komt. 'Dat denk ik ook', vervolgt Bursac. 'Maar ik kan natuurlijk niet in de buidel van de Nederlandse clubs kijken.'

Bojan Krkic speelde vier seizoenen voor Barcelona en kwam vervolgens op huurbasis uit voor AS Roma en AC Milan. Het is voor hem echter niet noodzakelijk om voor dat kaliber clubs te blijven spelen, aangezien hij andere prioriteiten heeft.

Het afgelopen seizoen speelde Bojan negentien competitiewedstrijden voor AC Milan, waarin hij drie keer tot scoren kwam. 'Hij beseft dat hij moet spelen. Niet een helft, maar het hele seizoen. Nu heeft hij die garantie natuurlijk ook niet in Nederland, maar hier heeft-ie wel meer potentie om weer te spelen', besluit Bursac. (Joost Hofman)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen