Boëtius met Feyenoord in gesprek over nieuw contract

Jean-Paul Boëtius is met Feyenoord in gesprek over een nieuwe verbintenis. Het huidige contract van de jeugdinternational loopt af in de zomer van 2014, maar de clubleiding verwacht die overeenkomst spoedig te kunnen openbreken.

Boëtius met Feyenoord in gesprek over nieuw contract

Boëtius maakte zondag in de Klassieker tegen Ajax zijn debuut voor de Rotterdammers en maakte de eerste Feyenoord-goal in het duel dat uiteindelijk in 2-2 eindigde. De contractbesprekingen zijn al enkele weken aan de gang.

Boëtius speelt al vanaf de F-jeugd bij Feyenoord en traint sinds een aantal weken mee met de A-selectie van trainer Ronald Koeman. Die besloot de achttienjarige vleugelspeler zondag een basisplaats te geven, omdat John Goossens en Ruben Schaken nog niet volledig wedstrijdfit waren na blessures.

Zondag liet Koeman al weten Boëtius voorlopig bij de selectie te willen houden. Door de spierblessure van Sekou Cissé was de positie van linkerspits aanvankelijk dun bezet bij de Club van Zuid, maar na het succesvolle debuut van Boëtius heeft Koeman er een alternatief bij. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's