Boëtius dreigt heenduel CL te missen door blessure

Reacties

Jean-Paul Boëtius is kort na zijn overstap van Feyenoord naar FC Basel geblesseerd geraakt. Hij mist daardoor waarschijnlijk de heenwedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv, de tegenstander van de Zwitsers in de play-offs om plaatsing voor de Champions League.

Boëtius dreigt heenduel CL te missen door blessure

Afgelopen vrijdag moest Boëtius de training in aanloop naar het competitieduel met FC Luzern geblesseerd staken. FC Basel maakt nu bekend dat uit onderzoek blijkt dat hij een kwetsuur aan 'de achterkant van zijn linkerbovenbeen' heeft opgelopen. De Zwitsers melden dat de vleugelaanvaller daardoor zo'n tien dagen niet inzetbaar is voor trainer Urs Fischer.

En dat is een streep door de rekening voor Boëtius. Hij moet sowieso de competitiewedstrijd van woensdag tegen FC Thun én het bekerduel met Meyrin van zaterdag laten schieten. Over negen dagen speelt Basel bovendien thuis tegen Maccabi Tel Aviv. Ook die eerste wedstrijd van het tweeluik om plaatsing voor het miljoenenbal lijkt te vroeg te komen voor de 21-jarige Boëtius. De return op 25 augustus moet wel haalbaar zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.