Blunder Sparta Praag gaat de wereld over, verbijstering bij Rangers-icoon

Reacties

Alfredo Morelos is genomineerd voor de titel Speler van de Week in de Europa League. De aanvaller van Rangers FC heeft die uitverkiezing mede te danken aan een merkwaardig doelpunt tegen Sparta Praag, waarbij verdediger Filip Panák afschuwelijk in de fout ging.

Blunder Sparta Praag gaat de wereld over, verbijstering bij Rangers-icoon
© Imago
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
2 - 0
Sparta Praag
Sparta Praag

Panák dacht de bal vlak na rust breed te geven, maar de verdediger had niet gerekend op de aanwezigheid van Morelos. De Colombiaan kon de 'assist' eenvoudig binnenkoppen en zette zo de eindstand op het socrebord. Door de overwinning is de ploeg van Giovanni van Bronckhorst verzekerd van overwintering in de Europa League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ladislav Krejci nam het in het Tsjechische Sport op voor zijn schlemielige ploeggenoot, die er ook bij het openingsdoelpunt van Morelos niet goed uitzag. 'Ik zei tegen Filip dat hij niet bang moest zijn en zijn eigen spel moest blijven spelen. Dit is het lot van een voetballer. Ik hoop dat Filip hier niet van in de war raakt en fris richting de volgende wedstrijd toewerkt.'

Veertien dagen geen snoep
Rangers-icoon Ally McCoist oordeelde bij BT Sport harder over de blunder van Panák. 'Als mijn kleine jongen dat doet, dan krijgt hij veertien dagen geen snoep. Zo simpel is het. Dit is toch belachelijk verdedigen? Ik weet niet waar hij aan denkt. Ik weet absoluut niet waar hij aan denkt. Ik vind het trouwens sowieso geen goed team, moet ik je zeggen.'

UEFA Champions League

Stand Groep A UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
6
4
0
2
18-10
+8
12
2
PSG
6
3
2
1
13-8
+5
11
3
RB Leipzig
6
2
1
3
15-14
+1
7
4
Club Brugge
6
1
1
4
6-20
-14
4
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.