Blinker en Taument: 'Feyenoord is serieuze titelkandidaat'

Reacties

Volgens oud-spelers Regi Blinker en Gaston Taument is Feyenoord een serieuze titelkandidaat. De Rotterdammers moesten afgelopen seizoen met de derde plaats genoegen nemen door een dramatische serie na de winterstop.

Blinker en Taument: 'Feyenoord is serieuze titelkandidaat'

'Feyenoord is een serieuze titelkandidaat. De selectie is grotendeels dezelfde gebleven. Het is nu zaak dat er geleerd is van de mindere periode', zegt Taument.

'Daarin moet Feyenoord doorpakken. En dat kan met de paar gerichte versterkingen, waardoor de selectie veel meer in balans is', aldus de jeugdtrainer.

Blinker
Blinker is het met Taument eens. 'Of Feyenoord kampioen wordt is natuurlijk niet te zeggen. Ik zeg wel dat het een reële doelstelling is om een gooi naar de titel te doen. En dat baseer ik op het feit dat met Dirk Kuijt, Tonny Vilhena en Eljero Elia drie sterkhouders zijn gebleven.'

Volgens Blinker is Feyenoord als team nu een jaar verder. 'Giovanni van Bronckhorst is dat als trainer eveneens. Je zag het afgelopen zondag nog in het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal. Daarin bewees Feyenoord in de tweede helft dat het niet hoeft onder te doen voor de landskampioen.'

Lees in de nieuwe VI ook hoe John van Loen en Joop Hiele aankijken tegen de titelkansen van Feyenoord.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.