Blind en Memphis mogen bij United opdraven in League Cup

Reacties

In tegenstelling tot de laatste drie wedstrijden heeft manager Louis van Gaal in het League Cup-duel met Middlesbrough wel een basisplaats voor Daley Blind en Memphis Depay. In totaal treedt Manchester United met negen nieuwe spelers aan.

Blind en Memphis mogen bij United opdraven in League Cup

Blind en Memphis startten sinds hun terugkeer van het Nederlands elftal tot nu toe altijd op de bank. Zonder de twee Oranje-internationals won de ploeg van Van Gaal op bezoek bij Everton (0-3), terwijl het gelijkspeelde tegen CSKA Moskou (1-1) en Manchester City (0-0). Tegen Middlesbrough krijgt het Nederlandse duo, vóór de interlandperiode allebei vaste basisspeler, weer eens een kans zich te laten zien vanaf de aftrap.

Van Gaal heeft sowieso veel gewisseld voor het duel in de vierde ronde van het tweede bekertoernooi van Engeland. In vergelijking met de Manchester Derby behouden alleen Chris Smalling en Marcos Rojo hun basisplaats. Naast Sergio Romero, Matteo Darman, Michael Carrick en Marouane Fellaini geeft Van Gaal ook de talenten Andreas Pereira, Jesse Lingard en James Wilson speelminuten tegen Middlesbrough, dat vierde staat in het Championship.

Opstelling Manchester United: Romero; Darmian, Smalling, Blind, Rojo; Carrick, Fellaini, Pereira; Lingard, Wilson, Memphis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.