Blind blij met afzwaaien Ibrahimovic bij Zweden

Reacties

Bondscoach Danny Blind is er allesbehalve rouwig om dat Zlatan Ibrahimovic stopt als international bij Zweden. Die ploeg moet nu immers zonder de 34-jarige vedette de WK-kwalificatiecampagne openen tegen het Nederlands elftal.

Blind blij met afzwaaien Ibrahimovic bij Zweden

Op 6 september staat Oranje in Solna tegenover Zweden in Groep A van de kwalificatiecyclus. In die poule zijn Frankrijk, Bulgarije, Wit-Rusland en Luxemburg de andere tegenstanders van Nederland.

In gesprek met Ons Oranje bespreekt Blind die tegenstander, die hij woensdag persoonlijk aan het werk zal zien. De Oranje-keuzeheer is immers present in Frankrijk om Zweden in de derde groepswedstrijd tegen België aan het werk te zien.

Op Ibrahimovic hoeft hij dus niet langer te letten.  'Ik vind Zlatan een mooie voetballer', vertelde Blind, toen op dat moment nog niet wetend dat Ibrahimovic na het EK afzwaait. Toch werd die optie wel besproken. 'Als hij er niet bij is, zal ik daar geen traan om laten. Dat is logisch. Ik heb liever Zweden zonder Zlatan dan mét.'

Door het nieuws vanuit Frankrijk werd Blind dus op zijn wenken bediend. De tweede wedstrijd tussen Zweden en Oranje staat gepland voor 10 oktober 2017.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.