Blessurezorgen Van Gaal nemen af: Martial en Darmian terug

Reacties

Anthony Martial en Matteo Darmian kunnen hun rentree maken tegen Watford, dat woensdag op bezoek gaat bij Manchester United (aftrap 21.00 uur). Zo ziet manager Louis van Gaal de ziekenboeg langzaam maar zeker leegstromen.

Blessurezorgen Van Gaal nemen af: Martial en Darmian terug

Martial haakte vorige week tijdens de warming-up voor het Europa League-duel met FC Midtjylland (5-1 zege) af met hamstringklachten. Jongeling Marcus Rashford toonde zich een meer dan waardige vervanger door zowel tegen de Denen als afgelopen zondag tegen Arsenal twee keer te scoren. De 22-jarige Guillermo Varela was de vervanger van Darmian. 'Martial kan spelen en ook Darmian is weer fit. Misschien kan ook Chris Smalling weer spelen', zegt Van Gaal op de clubsite.

Het uitvallen van Marcos Rojo was voor de Nederlander een tegenvaller in het duel met The Gunners (3-2 winst). De Argentijn was net terug na maanden afwezigheid vanwege een schouderblessure. 'Spelers moeten stap voor stap terugkomen, kijk maar hoe ik dat met Marcos heb gedaan. Hij speelde eerst twintig minuten en tegen Arsenal wilde ik hem zestig minuten laten spelen, maar dat lukte niet door een trap die hij kreeg.' Het is onzeker of Rojo woensdag in actie kan komen tegen promovendus Watford, dat het goed doet als nummer tien van de Premier League-stand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.