Blessures Ramsey en Sánchez niet ernstig

Reacties

De ernst van de blessures van Arsenal-spelers Aaron Ramsey en Alexis Sánchez valt mee. Dat maakte manager Arsène Wenger bekend in aanloop naar het FA Cup-duel met Middlesbrough op zondag (aftrap 17.00 uur).

Blessures Ramsey en Sánchez niet ernstig

Ramsey en Sánchez vielen dinsdag geblesseerd uit bij de thuiswedstrijd van Arsenal tegen hekkensluiter Leicester City (2-1 winst). Met name bij Ramsey werd er gevreesd voor een ernstige kwetsuur, maar Wenger meldde dat hij slechts twee weken aan de kant staat met een lichte hamstringblessure.

Sánchez, die een kniekwetsuur opliep, kan mogelijk zelfs tegen Middlesbrough alweer in actie komen. 'Maar het wordt wel erg krap', erkende Wenger, die ook goed nieuws meldde over Jack Wilshere. De Engelse spelmaker traint namelijk weer volledig mee na een enkelblessure en een rentree is aanstaande. Het duel met Middlesbrough komt nog wel te vroeg voor hem.

Szczesny
Wenger kondigde daarnaast aan dat Wojciech Szczesny, die in de Premier League zijn plaats heeft verloren aan David Ospina, zondag mag starten. 'Hij is er helemaal klaar voor', stelde Wenger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.